Primer fem la recepta.
MONA DE PASQUA.
Ingredients:
- 2 ous.
- 185 g de sucre.
- 1/4 l d'aigua.
- 1/8 l d'oli.
- 50 g de rent (llevat)
- Farina (la que admet)
Elaboració:
1- Es posa en un bol l'aigua, l'oli, el sucre i els ous batuts.
2- S'afegeix el rent i es remena.
3- Anem ficant la farina i remenant fins a obtenir una pasta homegènia i es deixa fer bona.
4- S'agafa pasta i es fa la forma que es vol: de cocodril , de cistelleta, ...
5- Es pinta amb ou batut, es posa sucre i anissos.
6- Es posa a coure al forn a 180 º C durant uns 30 minuts.
A la classe ja estem tots preparats. Hem dut davantal, drap, ens hem rentat les mans i...
COMENCEM!
.
Ací tenim el que necessitem.
Fem unes formes molt boniques.
Ja hem acabat!
Ara les durem al forn per a coure-les.
I per la vesprada ja les tenim.
Quina pinta més bona!
Ara podem anar a menjar-nos la mona.
I no pot fallar la tradició:
Ací em pica, ací em cou
i el dia de Pasqua, et trenque l'ou.
I després de jugar, fer fotos i gaudir de l'excursió...
És hora de tornar a l'escola.
HO HEM PASSAT GENIAL!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada