dimecres, 1 d’abril del 2015

LA MONA 2n

Arriba Pasqua i com cada any, a la classe anem a fer mones.
Primer fem la recepta.

MONA DE PASQUA.
Ingredients:
- 2 ous.
- 185 g de sucre.
- 1/4 l d'aigua.
- 1/8 l   d'oli.
- 50 g  de rent (llevat)
- Farina (la que admet)

Elaboració:
1- Es posa en un bol l'aigua, l'oli, el sucre i els ous batuts.
2- S'afegeix el rent i es remena.
3- Anem ficant la farina i remenant fins a obtenir una pasta  homegènia i es deixa fer bona.
4- S'agafa pasta i es fa la forma que es vol: de cocodril , de cistelleta, ...
5- Es pinta amb ou batut, es posa sucre i anissos.
6- Es posa a coure al forn a 180 º C durant uns 30 minuts.


A la classe ja estem tots preparats. Hem dut davantal, drap, ens hem rentat les mans i...

COMENCEM!
.









     Ací tenim el que necessitem.



                                                                      

Fem unes formes molt boniques.













Ja hem acabat!


 Ara les durem al forn per a coure-les.

I per la vesprada ja les tenim.






Quina pinta més bona!

Ara podem anar a menjar-nos la mona.













I no pot fallar la tradició:

Ací em pica, ací em cou
i el dia de Pasqua, et trenque l'ou.



I després de jugar, fer fotos i gaudir de l'excursió...





És hora de tornar a l'escola.


HO HEM PASSAT GENIAL!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada